A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Акція «Зелений паросток майбутнього» у Князівському НВК

Дата: 26.04.2019 08:53
Кількість переглядів: 253

Акцію «Зелений паросток майбутнього» 24 квітня було продовжено в селі Князівка. Мета акції: привернути увагу дітей і дорослих до збереження навколишнього природного середовища, примноження природної спадщини та формування екологічної свідомості.
Кожен з нас хоче жити серед краси, яка, крім естетичного задоволення, приносить користь. Дерева очищують повітря, яким ми дихаємо, слугують домівкою для птахів, захищають нас від спеки.
Посадити дерево – це не тільки сам процес, а й символ росту, розквіту. У посадці дерев є щось глибоко символічне. Це сприяння розвитку та підтримка нового життя. Перше дерево було висаджено головою Новослобідської сільської ради Гаркавенко О.О., яка намагається прищепити кожному екологічну грамотність та свідоме піклування про навколишнє середовище. У результаті, завдяки спільним старанням дітей та працівників Князівського НВК, пришкільна територія поповнилася новими насадженнями сосен, дубків, вербичок, а діти і дорослі отримали масу позитивних емоцій. Молоді рядочки посаджених дерев зеленіли, повертаючи свої голівки до сонця, ніби посміхаючись і радіючи життю.
Східні мудреці обіцяють кожному, хто посаде дерево – рік щастя. Нехай же всім учасникам нашої акції безмежно щастить! Варто пам’ятати, що тільки наше добро збереже чарівний світ природи, а отже, і життя на Землі! Нехай ним сповниться серце кожного! Творіть добро скрізь і завжди! Любіть і бережіть природу!

 

   


« повернутися

Вхід для адміністратора