A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

МОН: деякі учасники ЗНО зможуть змінити місце тестування

Дата: 05.05.2020 09:11
Кількість переглядів: 147

Як повідомляє Міністерство освіти і науки України, окремі учасники зовнішнього оцінювання, у яких можуть виникнути незручності під час доїзду до пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання, зможуть змінити місце проходження тестування.

Про це йдеться у відповідному листі МОН України від 04 травня 2020 року №1/9-231 «Щодо можливостей зміни для окремих випускників місця проходження зовнішнього незалежного оцінювання в 2020 році».

Зокрема, змінити місце тестування зможуть випускники, у яких місце проживання і місце розташування закладу освіти, де вони здобувають повну загальну середню освіту, знаходяться в різних областях.

Також змінити місце тестування зможуть учні, місце проживання і місце розташування закладу освіти, у якому вони здобувають повну загальну середню освіту, знаходяться в одній області, але на відстані, що перевищує 150 кілометрів.

Детальну інформацію щодо зміни місця проходження зовнішнього незалежного оцінювання окремими випускниками поточного навчального року буде розміщено в «Кабінеті керівника закладу освіти» на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти до 06 травня 2020 року.

Як відомо, Міністерство освіти і науки планує розпочати основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання 25 червня.

Пробне ЗНО може відбутись 15-17 червня.


« повернутися

Вхід для адміністратора