A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Керівники освітніх закладів обговорили результати початку навчального року

Дата: 21.09.2020 09:29
Кількість переглядів: 133

 

Організація освітнього процесу - одне із важливих питань для директорів освітніх закладів. Сьогоднішні реалії вимагають особливої уваги до створення більш комфортних та безпечних умов для навчання школярів та дошкільників.

Саме цей посил пройшов червоною ниткою через обговорення усіх питань наради директорів закладів освіти громади, яка відбулася 16 вересня у відділі освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради за участі Гаркавенко О.О., голови Новослобідської сільської ради.

Під час наради були обговорені питання організації безпечних умов для навчання дітей, здійснення підвозу, дотримання усіх санітарних вимог для забезпечення якісним харчуванням школярів та дошкільників в закладах, дотримання норм законодавства щодо техніки безпеки для усіх учасників освітнього процесу. Керівників освітніх закладів прозвітували про готовність до роботи в осінньо-зимовий період, проаналізували стан забезпеченості підручниками.

На нараді було презентовано організацію роботи в навчальному році новоствореного Новослобідського центру професійного розвитку з педагогами громади та особливості організації діяльності закладу позашкільного освіти Новослобідської сільської ради.


« повернутися

Вхід для адміністратора