A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Міжшкільне методичне об'єднання вчителів природничих наук

Дата: 19.03.2021 09:51
Кількість переглядів: 185

Саме інтелектуальними зусиллями здібних, талановитих людей забезпечується прогрес будь-якого суспільства, плодами якого користуються всі.

18 березня 2021 року відбулося міжшкільне методичне об’єднання вчителів природничого циклу на тему «Організація роботи з обдарованими учнями через впровадження інноваційних технологій в освітній процес на уроках природничого циклу»

Під час засідання педагоги розглянули актуальність проблеми навчання та виховання обдарованих учнів, що пов’язано з потребою суспільства в неординарних творчих особистостях, шляхи виявлення та етапи роботи з обдарованими учнями. Розглянули інноваційні методи та інструменти, що допоможуть зробити уроки ще цікавішими, розвити навички критичного мислення, самостійного пошуку інформації, здатність знаходити рішення складних завдань, обґрунтовувати та доводити власну думку.

За результатами засідання, для використання в роботі, педагоги отримали методичні матеріали, перелік Інтернет-платформ, інтерактивних лабораторій та віртуальних підручників.


« повернутися

Вхід для адміністратора