A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Вітаємо лауреата І (зонального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» в номінації «хімія»

Дата: 02.12.2019 10:02
Кількість переглядів: 159

27 – 28 листопада 2019 року І (зональний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» в номінації «хімія» проходив на базі Великосамбірівського НВК Конотопської районної ради. Учасником в цій номінації від Новослобідської сільської ради був Пальоха С.П., учитель хімії Князівського НВК.

Увесь конкурс проходив у теплій дружній атмосфері. Компетентне журі оцінювали знання з методики викладання, володіння технологіями проведення дослідів, сучасними стратегіями навчання школярів, творчий підхід до організації освітнього процесу.  Цікавими для усіх присутніх стали педагогічні та методичні знахідки, що продемонстрували учасники.

За результатами двох днів роботи був визначений переможець. Представник нашої громади, Пальоха С.П., учитель хімії Князівського НВК, за рішенням журі зайняв ІІІ місце та став лауреатом І (зонального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» в номінації «хімія».

Від щирого серця вітаємо Сергія Петровича та бажаємо йому успіхів та натхнення, здійснення усіх творчих планів та гарних учнів!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора