A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Працюємо за запитом

Дата: 25.11.2020 10:23
Кількість переглядів: 121

В умовах карантину, під час дистанційного та змішаного навчання все більшої актуальності набувають такі форми організації освітнього процесу в освітніх закладах, як відео-уроки, вебінари та веб-конференції. Одна з програм, що забезпечує можливості для організації онлайн-навчання та має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, є безкоштовною та дозволяє проводити 40-хвилинні конференції за участі до 100 учасників є програма ZOOM.

На запит керівництва та педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти працівниками Новослобідського центру професійного розвитку педагогічних працівників Новослобідської сільської ради було розроблено практикоорієнтований семінар «Користування сервісом ZOOM та планування відео-конференцій».

24 листопада директор О. Сахно та консультант В. Маханькова провели навчання для педагогічних працівників Князівського НВК, які потребують додаткового навчання, під час якого учасники семінару встановили програму на персональні комп’ютери, зареєструвалися на платформі ZOOM, навчилися планувати конференції, запрошувати учасників та демонструвати екран комп’ютера для спільного користування.


« повернутися

Вхід для адміністратора