A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

МЕТОДИЧНИЙ ПОРАДНИК З МАТЕМАТИКИ

Дата: 13.01.2020 10:24
Кількість переглядів: 168

Відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2020 рік, 8 січня 2020 року Свєтловою Т.В., методистом з математики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, на базі Путивльської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені Радіка Руднєва Путивльської районної ради проведено методичний порадник «Організаційно-методичні аспекти роботи з учнями закладів загальної середньої освіти в контексті підготовки до ЗНО та олімпіади з математики».

На заході були присутні 19 учителів математики закладів загальної середньої освіти Новослобідської об’єднаної територіальної громади та Путивльського району.

Свєтлова Т.В., методист з математики Сумського ОІППО, проаналізувала результативність складання державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання з математики в 2019 році випускниками закладів загальної середньої освіти Новослобідської ОТГ і Путивльського району; наголосила на організаційно-методичних аспектах роботи з учнями  закладів загальної середньої освіти в контексті підготовки до ЗНО з математики в 2020 році.

З учителями математики Свєтловою Т.В. проведено практичне заняття-тренінг з розв’язування завдань у формі зовнішнього незалежного оцінювання з математики, проаналізовано та надано методичний коментар щодо розв’язків цих завдань учителями.

Методист з математики проаналізувала результативність участі учнів закладів загальної середньої освіти Путивльського району, Новослобідської об’єднаної територіальної громади в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики в 2011-2019 рр. та наголосила на організаційно-методичних аспектах підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики; особливостях використання сучасних он-лайн ресурсів у процесі підготовки учнів до олімпіади з математики.

За результатами порадника вчителям надано методичні рекомендації щодо організації самоосвітньої діяльності щодо підвищення фахового рівня з питання зовнішнього незалежного оцінювання з математики.

За матеріалами сайту Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти http://www.soippo.edu.ua/index.php/home/3625-metodichnij-poradnik-z-matematiki-7


« повернутися

Вхід для адміністратора