A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

МЕТОДИЧНИЙ ПОРАДНИК ЩОДО ПІДГОТОВКИ УЧНІВ ДО ДПА, ЗНО З ІСТОРІЇ УКРАЇНИ: ПРАКТИЧНИЙ АСПЕКТ

Дата: 13.01.2020 10:27
Кількість переглядів: 162

Відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2020 рік, 09.01.2020 методистом  з історії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку СОІППО Третьяковою О.В. проведено методичний порадник за темою «Підготовка учнів до ДПА, ЗНО з історії України: практичний аспект».

У методичному пораднику взяли  участь  учителі  історії  закладів загальної середньої освіти Новослобідської  об’єднаної територіальної громади  та Путивльського району  в  кількості 15 осіб.

Третьякова О.В., методист Сумського ОІППО, акцентувала увагу вчителів на: методиці роботи з тестовими завданнями з історії України; способах формування  картографічних умінь учнів; тестових завданнях, які передбачають опрацювання фрагментів історичних джерел; формах і видах завдань державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання; конкретизації історико-географічних знань про об’єкти минулого, усвідомлення причинно-наслідкових зв’язків і значення подій, явищ і процесів, зумовлених просторовим розташуванням об’єктів.

По закінченню роботи вчителі отримали методичні рекомендації щодо підготовки учнів до ДПА/ЗНО з історії України.

За матеріалами сайту Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти http://www.soippo.edu.ua/index.php/home/3628-metodichnij-poradnik-shchodo-pidgotovka-uchniv-do-dpa-zno-z-istoriji-ukrajini-praktichnij-aspekt


« повернутися

Вхід для адміністратора