A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Онлайн-консультація: «Організація змішаного навчання: досвід першого місяця. Центри Професійного розвитку вчителів: заснування та управління»

Дата: 16.10.2020 10:39
Кількість переглядів: 135

 

У рамках Програми U-LEAD з Європою” 15 жовтня  2020 року відбулася онлайн-консультація, що організована  Харківським  регіональним офісом спільно з офісами Донецької, Луганської, Полтавської, Сумської та Черкаської областей, на тему: «Організація змішаного навчання: досвід першого місяця. Центри Професійного розвитку вчителів: заснування та управління».

Від Новослобідської громади участь у заході узяли Т. Чернякова, начальник відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради, О. Сахно, директор Новослобідського центру професійного розвитку педагогічних працівників, В. Маханькова, консультант Новослобідського центру професійного розвитку педагогічних працівників.

У ході консультації С.Дятленко та А. Седоченко в прямому ефірі презентували форми організації змішаного навчання в освітніх закладах та методики, що допоможуть педагогам мотивувати учнів до навчальної діяльності під час дистанційної роботи, відповіли на дуже важливі питання освітян стосовно організації роботи центрів професійного розвитку педагогічних працівників та перезавантаження місцевих органів управління освітою після ліквідації методичних кабінетів.

     


« повернутися

Вхід для адміністратора