A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Засідання проблемної групи вчителів фізичної культури «Впровадження інноваційних технологій на уроках фізичної культури як вимога Нової української школи»

Дата: 28.01.2019 11:03
Кількість переглядів: 126

18.01.2019 року на базі Князівського НВК відбувся семінар для вчителів фізичної культури під час якого педагоги розглянули можливість використання інноваційних технологій на уроках фізичної культури. Методист відділу освіти, молоді та спорту Маханькова В.В. наголосила, що пріоритетним напрямком роботи кожної школи є підвищення якості освіти через використання інноваційних технологій, тому сучасний педагог повинен досконало володіти знаннями в області цих технологій і успішно застосовувати їх на своїх уроках. Учитель, використовуючи сучасні технології, може удосконалювати не лише фізичні якості, а також розвивати творчій потенціал учнів. У ході семінару дійшли до висновку, що використання інноваційних технологій сприяє формуванню стійкої мотивації щодо збереження здоров’я, фізичного розвитку та фізичної підготовки, розширює руховий досвід. Формує практичні навички для самостійних занять фізичними вправами та проведення активного відпочинку.

Спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Сорокіна Н.М. провела нараду де розглянули можливість участі у Всеукраїнському огляді-конкурсі на кращий стан фізичного виховання в закладах освіти та організацію проведення першого етапу Всеукраїнських змагань з футзалу «Шкільна футзальна ліга України» серед команд закладів загальної середньої освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора