A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Проводимо профілактичну роботу з протидії насильству та торгівлі людьми

Дата: 29.01.2020 11:05
Кількість переглядів: 139

24 січня 2020 року відповідно до плану роботи методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради методистом була проведена нарада з фахівцями психологічної служби з питань запобігання всіх видів насильства та протидії торгівлі людьми.

Спеціалісти розглянули нові нормативно-правові документи, що регламентують діяльність практичних психологів та соціальних педагогів з вищезазначеної теми. Визначили алгоритм дій педагогічних працівників у разі виявлення ознак чи фактів, що можуть вказувати на вчинення насильства проти дитини.

Вирішили, що необхідною умовою ефективної профілактичної роботи у напрямку протидії насильству та торгівлі людьми є планування діяльності кожного педагогічного працівника, затвердження загальношкільних попереджувальних заходів та чітке дотримання алгоритму дій при вчиненні насильства проти дитини. Для вирішення завдань первинної профілактики торгівлі людьми результативно вплине впровадження програми виховних заходів «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція.».


« повернутися

Вхід для адміністратора