A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

День працівників освіти

Дата: 09.10.2019 11:12
Кількість переглядів: 128

Свято День вчителя в Україні - День працівників освіти, відзначається у першу неділю жовтня. Встановлено Указом Президента України в 1994 році. Святкування і привітання вчителів на День вчителя проводяться напередодні у всіх освітніх установах країни.

Не стало винятком відзначення Дня працівників освіти у Новослобідській громаді. 4 жовтня гостинно відчинив двері для усіх, педагогів громади та тих, хто створює умови для того, щоб наші діти почувалися себе в освітніх закладах по домашньому затишно Новослобідський навчально-виховний комплекс. На свято із привітаннями завітали гості: депутати Сумської обласної ради Ільченко М.С. та Меньшова Г.П., голова Новослобідської сільської ради Гаркавенко О.О. із виконуючими обов’язки старост старостинських округів, начальник відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради Чернякова Т.М. Грамотами та подяками були відзначені кращі працівники освітньої галузі громади.

Яскравими виступами привітали своїх колег працівники Новослобідського НВК, Юрївського НВК, Князівського НВК та учні. У всіх виступах звучали слова вдячності працівникам освітньої галузі за їх нелегку працю на благо нашого майбутнього. По особливому пронизливо зазвучали рядки, якими завершилося свято:

Тож сійте в душах зерна доброти

І милосердя, людяності, честі,

Хай допоможуть сили Вам небесні

Цим зернам буйно прорости

В серцях дітей, щоб не були німі.

Щоб цінували кожну світлу днину,

І мир, і труд, Творця, Людину.

Тож сійте в душах зерна доброти!


« повернутися

Вхід для адміністратора