A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

«Як переконати колег, що вчити сучасних дітей старими методами неможливо»

Дата: 29.01.2020 11:16
Кількість переглядів: 155

Відповідно до плану роботи методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради на базі Новослобідського навчально-виховного комплексу 27 січня 2020 року відбувся семінар-практикум у форматі «світового кафе» за темою: Як переконати колег, що в освіті треба багато змінювати, що вчити сучасних дітей старими методами неможливо, який організували та провели завідувач (Сахно О.І.) та методист (Маханькова В.В.) методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту для педагогічних працівників даного закладу освіти.

Метою цього методичного заходу було започаткувати сталий розвиток школи, що відповідає потребам реформованої шкільної освіти. Це не лише зміна контенту школи, але і зміна підходів. Учитель стає більшою мірою «координатором» чи «наставником», ніж безпосереднім джерелом знань та інформації.

Ми віримо, що лише реформи освіти недостатньо, адже будь-яка зміна згори є не дуже ефективною, а кожна школа, кожен педагогічний працівник унікальні, томи ми працюємо задля того щоб вони самостійно будували свою освітню стратегію, довіру через культуру співпраці, комунікацію як всередині школи – вчителями, батьками, учнями, так і зовні – з громадою та спільнотою.

Під час семінару педагогічні працівники проаналізували стан освітнього процесу в закладі освіти, визначили сильні та слабкі сторони, намітили шляхи його осучаснення та модернізації. Розробили ґрунтовний план подальшого розвитку закладу з урахуванням проблем, що потребують нагального вирішення.


« повернутися

Вхід для адміністратора