A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Пролунав останній дзвоник

Дата: 03.06.2019 11:18
Кількість переглядів: 134

          29 - 30 травня 2019 року в закладах jcdsnb Новослобідської сільської ради проkeyfkb останні дзвоники, сповістивши школярів  про закінчення навчального року. Учні, вчителі, батьки, гості заполонили  шкільні подвір’я, аби разом провести у доросле життя випускників та привітати із початком канікул молодше покоління школярів.

         З теплими словами привітань до дітей, батьків та педагогів звернулись сільський голова Ольга Гаркавенко, начальник  відділу освіти молоді та спорту Тетяна Чернякова, виконуючі обов’язки старост. У своїх виступах  кожен вислов слова вдячності всім, хто зробив вагомий внесок у важливу справу навчання та виховання дітей, за невтомну працю і постійний творчий пошук за чуйність і щедрість сердець, зазначивши, що все це добро повернеться сторицею, бо діти і молодь – це майбутнє нашої країни.

          Традиційно, за успіхи в навчанні, за перемогу в творчих конкурсах багато учнів та вчителів було відзначено грамотами, дипломами, подяками.

           Проте особливо хвилюючим свято було для випускників, для яких дзвоник пролунав востаннє в стінах рідної школи. Хочеться побажати їм знайти свою життєву стежину, успішно навчатись, здобувати подальшу освіту в вузах, коледжах, і закладах вищої освіти, щоб стати достойними, самореалізованими,  щасливими людьми, гідними громадянами нашої держави.

           Свято показало, що цей  день дійсно  сповнений веселих посмішок друзів. Дружба і злагода об’єднала  усіх присутніх учнів, батьків, вчителів і гостей.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора