A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Новій школі – компетентного педагога. Під таким гаслом пройшов семінар педагогів Новослобідської сільської ради 11 січня 2019 року

Дата: 14.01.2019 11:25
Кількість переглядів: 160

Питання проведення атестації педагогів у закладах освіти розглядалося семінарі для педагогів Новослобідської сільської ради, що атестуються у 2019 році, який відбувся на базі Князівського НВК. У ході заходу педагоги отримали відповіді від Маханькової В.В, методиста методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради, на питання, що стосуються нормативного забезпечення процедури проведення атестації в закладі освіти, вимог до кваліфікаційних категорій.

         Цікавим для присутніх став виступ завідувача методичного кабінету Сахно О.І. з питання запровадження сертифікації педагогів з 2019 року. Основні тези Положення про сертифікацію викликали гаряче обговорення та зацікавленість педагогів.

У підсумку заходу присутні висловили впевненість у необхідності відповідального ставлення педагогів до підвищення своєї фахової та професійної компетентності у відповідності до вимог сучасності та  Нової української школи.


« повернутися

Вхід для адміністратора