A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Радилися заступники директорів з навчально-виховної роботи

Дата: 29.01.2020 11:29
Кількість переглядів: 148

28 січня на базі методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради пройшов інструктивно-методичний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи. У його роботі участь узяли заступники директорів із освітніх закладів Новослобідської сільської ради, Т. Чернякова, начальник відділ освіти, молоді та спорту, О.Сахно, завідувач методичним кабінетом, Т. Кизенко, директор районного інклюзивно-ресурсного центру.

У ході засідання були розглянуті питання організації повторення матеріалу у 4, 9 та 11 класах з метою підготовки до ДПА та ЗНО; проаналізувані вимоги до складання індивідуальних програм розвитку дітей з особливими освітніми потребами та організації ефективної роботи помічника педагога; теоретико-методологічні засади виховної системи закладу освіти в умовах формування здоров’язбережувального превентивного середовища, роль заступника директора з навчально-виховної роботи у здійсненні профілактичної та роз’яснювальної роботи з протипожежної безпеки.

Під час роботи заступники директорів на практиці ознайомилися із нормативною базою із вищезазначених питань, розробили орієнтовні матеріали для роботи в закладі освіти.

  


« повернутися

Вхід для адміністратора