A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Долучилися до написання ювілейного ХХ РАДІОДИКТАНТУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ

Дата: 09.11.2020 11:34
Кількість переглядів: 188

УЧНІ ТА ПЕДАГОГИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ НОВОСЛОБІДСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО НАПИСАННЯ ЮВІЛЕЙНОГО ХХ РАДІОДИКТАНТУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ

У День української писемності та мови традиційно учні закладів освіти громади щороку беруть участь у цьому винятковому і такому особливому флешмобі.

Текст для ювілейного диктанту «Виклики книжкової ери» написав відомий письменник і видавець Іван МАЛКОВИЧ. Науковою консультанткою проєкту стала докторка філологічних наук, професорка Лариса МАСЕНКО. Читала диктант відома українська акторка Римма ЗЮБІНА.

Традиційно найактивнішими учасниками флешмобу є школярі, студенти та викладачі закладів освіти, але щороку диктант розширює межі – у ньому беруть участь представники найрізноманітніших професій, а також відомі спортсмени, актори, бізнесмени та політики.

Довідково: Час для надсилання готового тексту — астрономічна доба. Текст диктанту оприлюднять на сайті UA: Українське радіо 11 листопада об 11.00.

Роботи прийматимуть онлайн та офлайн. Паперового листа потрібно надіслати за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада. Онлайн свою роботу можна надіслати на скриньку rd@ukr.radio. Після оприлюднення диктанту електронні листи не прийматимуть. 

Для зручності організатори підготували електронну форму для отримання робіт, щоб можна було надіслати диктант за допомогою будь-якого гаджета. Її оприлюднять на сайті http://ukr.radio/ 9 листопада.

Усі надіслані роботи перевірить спеціальна фахова комісія. Роботи, написані без помилок, отримають подарунки від партнерів проєкту. Результати оголосять протягом 1–2 місяців залежно від кількості отриманих листів.


« повернутися

Вхід для адміністратора