A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Спілкуємося, навчаємося, ділимися досвідом роботи

Дата: 15.01.2021 11:36
Кількість переглядів: 153

«Технології ніколи не замінять вчителя. Але вчитель, що ефективно застосовує технології для розвитку своїх учнів, замінить того, хто ними не володіє» - Шеріл Нуссбаум-Біч

Сьогодні відбувається реформування освітньої галузі, впроваджуються стандарти Нової української школи. В умовах карантинних заходів педагоги активно використовують нові технології та інструменти навчання школярів для формування компетентнісної особистості випускника освітнього закладу. Формуванню технологічної компетентності учнів на уроках трудового навчання було присвячено засідання динамічної групи учителів трудового навчання закладів загальної середньої освіти Новослобідської сільської ради, участь у якому узяли 4 педагоги.

У ході засідання було розглянуто питання «Формування технологічної компетентності на уроках трудового навчання», яке висвітлив керівник динамічної групи – Черняков М.О., учитель трудового навчання Новослобідського НВК. Сахно О.І., директор Новослобідсьского ЦПРПП, у своєму виступі звернула увагу педагогів на необхідність реалізації діяльнісного підходу до навчання учнів на уроках трудового навчання.

Своїми творчими наробками із колегами під час онлайн - майстер-класів поділилися Шаматріна Л.П., учитель трудового навчання Князівського НВК, «Проєкт «Виготовлення еко-іграшки» та Черняков М.О., учитель трудового навчання Новослобідського НВК «Виготовлення дерев`яної іграшки «Накинь кільце»».

У підсумку засідання учителі мали змогу задати питання та отримати відповіді з проблем, що їх цікавлять.

 

 


 


« повернутися

Вхід для адміністратора