A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

В УКРАЇНІ НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК РОЗПОЧНЕТЬСЯ ВІДПОВІДНО ДО ОДНОГО ІЗ ТРЬОХ МОЖЛИВИХ СЦЕНАРІЇВ

Дата: 21.07.2020 11:52
Кількість переглядів: 151

Про це зазначив тимчасово виконуючий обов’язки Міністра освіти і науки України Сергій ШКАРЛЕТ у межах робочого візиту до Чернігівської області 17 липня 2020 року. Він розповів про три можливі сценарії початку нового навчального року, повідомляє сайт МОН України.

«Навчальний рік для більшості учнів розпочнеться традиційно: діти підуть у школу 1 вересня. Спільно з МОЗ ми здійснюємо моніторинг епідеміологічної ситуації у кожному регіоні та розробляємо можливі сценарії. Найближчим часом будуть впроваджені відповідні алгоритми, про що МОН надасть докладні роз'яснення. Також не виключено, що навчальний процес може відбуватись у змішаній формі», – наголосив Сергій Шкарлет.

Рішення щодо обрання сценарію, за яким буде відбуватись навчання, визначатимуть регіональні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, залежно від особливостей епідеміологічної ситуації в конкретному регіоні:

варіант перший – низький рівень захворюваності, відвідування закладів освіти дозволено у звичайному режимі;

варіант другий – високий рівень захворюваності, освітній процес забезпечується дистанційно;

варіант третій (найбільш імовірний) – середній рівень захворюваності, освітній процес забезпечується як дистанційно, так і в закладах освіти з дотриманням правил дистанціювання та гігієни.

Більше про це за посиланням: https://mon.gov.ua/ua/news/mon-rozglyadaye-tri-mozhlivi-scenariyi-pochatku-navchalnogo-roku-povidomiv-sergij-shkarlet-pid-chas-robochogo-vizitu-na-chernigivshinu 


« повернутися

Вхід для адміністратора