A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Атестація педагогічних працівників у 2019-2020 навчальному році

Дата: 28.10.2019 12:02
Кількість переглядів: 118

Час стрімко біжить уперед, наше життя набирає нових обертів, змінюється законодавство, політика та економіка держави, вимоги до нового покоління, конкурентоспроможності молоді в подальшому житті, виникає необхідність отримання гідної освіти, що у свою чергу підвищує вимоги до педагога в системі освіти. Адже креативних та самостійних учнів повинні навчати не менш інноваційні, креативні готові до всього нового педагоги.

Тому, методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради було організовано та проведено 21 жовтня 2019 року на базі Князівського НВК семінар для педагогів громади, які атестуються у 2019-2020 навчальному році. Під час якого учасники мали змогу актуалізувати та пригадати знання Типового положення про атестацію, разом з методистом методичного кабінету (Маханьковою В.В.) розібрали зміни у нормативно-правових актах та особливості проведення атестації педагогічних працівників у новому навчальному році. Методистка наголосила на важливості проведення атестації на засадах демократизму, відкритості та колегіальності, доброзичливого ставлення до педагогічних працівників, об`єктивного вивчення педагогічної діяльності.

Завідувач методичним кабінетом Сахно О.І. зазначила, що атестація це гарний спосіб презентації власної системи роботи, яка спонукає педагогів, до безперервного підвищення кваліфікації та самоосвіти. Звернула особливу увагу, що шлях до педагогічної майстерності складний та тривалий, але проявляючи ініціативу - можна досягти великих результатів.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Новослобідського НВК Лазар Ірина Володимирівна презентувала власну систему роботи у закладі освіти з атестації педагогічних працівників.

Витримка, терпіння, наполегливість, та вимогливість до себе і своєї педагогічної діяльності робить учителя справжнім учителем, творчим, креативним та цікавим для дітей! Тож бажаємо колегам наснаги, творчих успіхів та успішної атестації!


« повернутися

Вхід для адміністратора