A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Створення психологічно комфортного середовища в освітньому закладі

Дата: 14.04.2021 13:22
Кількість переглядів: 214

Створення безпечного і психологічно комфортного освітнього середовища у закладі освіти є одним із основних принципів Нової української школи, оскільки воно забезпечує фізичну та емоційно-психологічну безпеку учасників освітнього процесу.

13 квітня 2021 року відбувся консультпункт на тему «Створення психологічно комфортного середовища в учнівському колективі» та робоча нарада спеціалістів психологічної служби.

Під час засідання фахівці презентували власний досвід роботи з даного питання, обговорили та визначили роль практичного психолога та соціального педагога у створенні безпечного освітнього середовища, намітили шляхи побудови ефективної взаємодії в учнівському колективі, виконали практичні вправи на згуртування учнів та впровадження медіації в освітній процес. Маханькова В., консультант КУ «Новослобідський ЦПРПП» зауважила, що створення безпечних і комфортних умов навчання є одним із напрямів, що визначає якість освітнього процесу в закладі та підлягає оцінюванню під час інституційного аудиту.


« повернутися

Вхід для адміністратора