A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Затверджена програма ЗНО для вчителів початкової школи

Дата: 18.01.2019 13:32
Кількість переглядів: 165

Міністерство освіти затвердило програму незалежного тестування фахових знань та умінь учителів початкової школи. Відповідний наказ підписаний міністром освіти Лілією Гриневич.

Програма призначена для оцінювання фахових знань та умінь учителів початкової школи шляхом проведення ЗНО, яке відбуватиметься у межах сертифікації педагогічних працівників.

Документ укладено відповідно до професійного стандарту «Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти», з урахуванням Типової освітньої програми та Державного стандарту початкової освіти.

Незалежне тестування вчителів початкових класів стане одним з трьох інструментів сертифікації вчителів початкових класів.

Планується, що ЗНО застосовуватиметься для перевірки фахових знань та умінь як складових професійних компетентностей вчителя початкової школи відповідно до його трудових функцій.

Програму структуровано відповідно до трудових функцій учителя: планування та організація освітнього процесу; забезпечення і підтримка навчання, виховання і розвитку учнів; створення освітнього середовища.

Із програмою можна ознайомитися за посиланням: http://osvita.ua/legislation/Ser_osv/63199/


« повернутися

Вхід для адміністратора