A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

«Всеосвіта» оголошує про старт всеукраїнського конкурсу «Я пізнаю світ»

Дата: 11.10.2019 13:33
Кількість переглядів: 200

В рамках конкурсу проходить акція, яка подарує всім учасникам можливість вирушити у захопливу подорож Європою.

На онлайн-платформі «Всеосвіта» стартує новий, надзвичайно цікавий всеукраїнський конкурс «Я пізнаю світ».

Завдяки конкурсу учні зможуть суттєво поглибити знання з географії, екології, природознавства, розширити власний кругозір та виховати в собі свідоме ставлення до навколишнього середовища.

Конкурс триватиме: з 7 до 27 жовтня

Хто може проходити: учні 1-11 класів

Проведення таких конкурсів дозволяє не лише допомогти учням засвоїти
природничі знання, а й вільно оперувати ними, застосовувати в своєму житті та освітній діяльності. Вони також сприятимуть формуванню екологічного мислення й поведінки.

 1.  Формування природознавчої компетентності школярів шляхом вивчення географії та природознавства.

 2.  Виняткова можливість перевірити рівень обізнаності дітей, запалити в них інтерес до дослідження довкілля та пробудити жагу пригод.

 3.  Після проведення конкурсу зі своїми учнями педагог отримує нагороду і подяку на ім′я директора.

Конкурс повністю відповідає принципам Нової Української Школи. Адже уміння застосовувати науковий метод, спостерігати, аналізувати, формулювати гіпотези, збирати дані, проводити експерименти, аналізувати результати – це основа успішної особистості.

» Всі учасники, які долучилися до конкурсу «Я пізнаю світ», отримають від «Всеосвіти» оригінальну саморобку «3D-глобус».

Це креативна модель Землі, яка покаже цілісне, тривимірне зображення, а процес вирізання та склеювання дуже сподобається як дітям, так і дорослим.

Об′ємна куля, яку можна виготовити власноруч, якнайкраще нагадуватиме дитині про необхідність берегти довкілля.

Сторінка конкурсу «Я пізнаю світ»: https://vseosvita.ua/olympiad/s11

Обговорення конкурсу: https://vseosvita.ua/olympiad/s11/discussion

Акція «Мандруй – себе дивуй!» проходить в рамках конкурсу «Я пізнаю світ» і стане чудовим інтерактивним доповненням до тестування.

Акція триватиме: з 7 до 27 жовтня  

Хто може долучитися: всі, хто взяв участь у конкурсі «Я пізнаю світ».

Щоб стати учасником акції, необхідно розмістити світлини улюблених місць у місцевості, де ви проживаєте, на сторінці акції та розповісти про історію їхнього виникнення, легенду тощо. Допис необхідно поширити у соціальних мережах з хештегом #всемандруй2019 та відмітити сторінку @vseosvita..

 ЩНадійні партнери «Всеосвіти» – компанія «Сант Валентин» – дарує найактивнішому(-ій) учаснику(-ці) захопливу турпутівку до Європи(Австрія – Угорщина: Чоп – Мішкольц – Тапольце – Будапешт – Відень, без нічних переїздів).

Крім того, переможець(-ниця) отримає яскраві Подяки, на яких зазначатиметься, що її власник(-ця) – «Дослідник світу». А також – неймовірну поробку «3D-глобус» від «Всеосвіти».

Всі нагородні матеріали та подарунки видаються в електронному форматі. Вони будуть доступні відразу після проходження конкурсу в «Кабінеті конкурсу».

Офіційний сайт «Сант Валентин»: https://santvalentin.com.ua/ru

Мальовничі місця батьківщини учасників будуть відкриті для перегляду на порталі «Всеосвіта», тож всі користувачі матимуть змогу проголосувати за світлини, які їм найбільше сподобаються. Переможця буде визначено на основі цього голосування, завдякирейтингу. Ним стане 1 учасник, фото якого набере найбільше вподобань!

Сторінка розіграшу «Мандруй – себе дивуй!»:  https://vseosvita.ua/olympiad/s11d/top

Компанія «Сант Валентин» відома на ринку туристичних послуг вже 19 років. У 1994 році її засновницею стала нинішня директорка Людмила Стаучан. З початку заснування фірма працює лише з дітьми шкільного віку, тому подорожі відбуваються на дитячих канікулах. Кожну дитячу групу обов’язково супроводжує гід від фірми, який має вагомий досвід, вирішує усі питання та допомагає 24/7. А менеджери фірми та страхова компанія завжди знаходяться на зв’язку.

Більше про «Сант Валентин»: https://vseosvita.ua/news/vitaiemo-novykh-partneriv-vseosvity-turystychnoho-operatora-sant-valentyn-4732.html

Всеосвіта підготувала для вас унікальний буклет конкурсу Я пізнаю світ, який ви легко та зручно можете роздрукувати і повісити у класі, щоб не забути взяти участь у неймовірно цікавому розіграші з дивовижними подарунками!

Посилання на буклет: https://fs01.vseosvita.ua/o/01006gp0-afc1.jpg

 Посилання на конкурс: https://vseosvita.ua/olympiad/s11

Прямуйте до шалених перемог разом із «Всеосвітою»!


« повернутися

Вхід для адміністратора