A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Відбулася чергова нарада директорів освітніх закладів Новослобідської сільської ради

Дата: 11.12.2020 13:34
Кількість переглядів: 103

4 грудня 2020 року відбулася чергова нарада директорів освітніх закладів Новослобідської сільської ради, що проходила дистанційно у форматі Zoom-конференції.

У ході наради були розглянуті питання щодо роботи закладів освіти Новослобідської сільської ради у випадку введення локдауну, забезпечення дотримання техніки безпеки та пожежної безпеки під час новорічних свят та зимових канікул, виконання заходів щодо попередження загибелі людей на водних об’єктах Новослобідської сільської ради в зимовий період, затверджених виконавчим комітетом Новослобідської сільської ради від 30 листопада 2020 року тощо.

Під час наради начальником відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради Черняковою Т.М. було наголошено на необхідності дотримання безпечних умов  в освітньому процесі, звернуто увагу на пошук різних форм проведення новорічних свят для дітей, в тому числі й з використанням онлайн-технологій.

У підсумку наради керівниками освітніх закладів було розроблено заходи щодо організації безпеченої роботи закладів в умовах локдауну та під час проведення новорічних свят.


« повернутися

Вхід для адміністратора