A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Змішане навчання: особливості організації та методика проведення уроків

Дата: 29.09.2020 13:42
Кількість переглядів: 113

 Цей навчальний рік від інших відрізняється необхідністю передбачити,  ще на початку року, різні варіанти організації освітнього процесу: традиційного (очного), дистанційного та змішаного.  Сьогодні ми освоюємо нові форми проведення уроків, впроваджуємо нові технології та стратегії.  Тому слова Джона Дьюї про те, що ми позбавляємо дітей майбутнього, якщо продовжуємо вчити сьогодні так, як вчили до цього – є сьогодні викликом до дії.

23 вересня 2020 року працівниками Новослобідського центру професійного розвитку педагогічних працівників проведено чергову онлайн-студію для педагогів громади. Учасники заходу обговорили проблему «Змішане навчання: особливості організації та методика проведення уроків».

Спеціалісти центру О. Сахно та В. Маханькова висвітили питання нормативного забезпечення організації змішаного навчання, розглянули плюси та мінуси такої форми навчання,  познайомили учасників із класифікацією форм здійснення освітнього процесу за змішаним навчанням, надали практичні рекомендації стосовно методики проведення уроків за такою технологією, відповіли на запитання учасників.

У підсумку заходу було виділено позитивні моменти в організації освітнього процесу за технологією змішаного навчання.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора