A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Освіта ХХІ століття: теорія, практика, перспективи

Дата: 22.04.2019 13:48
Кількість переглядів: 160

Рівень розвитку кожної держави залежить від рівня розвитку освіти її громадян. Якою має бути сучасна освіта? Яким має стати заклад загальної середньої і вищої освіти, щоб його випускники були успішними? Ці питання для сучасного суспільства є ключовими. свій погляд на ці проблеми висвітлювали учасники Першої Міжнародної науково-практичної Інтернет - конференції «Освіта ХХІ століття: теорія, практика, перспективи», яку 18 квітня 2019 року організував  та провів відділ дидактики Інституту педагогіки НАПН України.

Учасниками цього заходу стали досвідчені науковці і ті, хто тільки починає свій шлях у науці, які обмінювалися своїми думками і знаннями з освітньої теорії та практики, своїм баченням орієнтирів розвитку сучасної освіти. Роботу однієї із секцій (круглий стіл) було організовано на базі методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради. Участь у роботі секції узяли Сахно О.І., завідувач методичним кабінетом, Маханькова В.В., методист методичного кабінету, учителі закладів освіти громади. На інтернет-звязку були педагоги Путивльського та Білопільського районів.

Матеріали учасників конференції зібрані у збірник «Дидактика: теорія і практика. Освіта ХХІ століття: теорія, практика, перспективи», який видано відділом дидактики Інституту педагогіки НАПН України. Із ним можна ознайомитися у методичному кабінеті відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради.


« повернутися

Вхід для адміністратора