A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «НОВОСЛОБІДСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ» НОВОСЛОБІДСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 14.08.2020 13:55
Кількість переглядів: 154

Новослобідська сільська рада Путивльського району Сумської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Новослобідський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Новослобідської сільської ради.

Комунальна установа «Новослобідський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Новослобідської сільської ради знаходиться за адресою: Сумська область, Путивльський район,  с. Князівка, вулиця Жовтнева, будинок 25.

Посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно з контрактом, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2012 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» та відповідно до норм чинного законодавства.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, подає (особисто або поштою) такі документи:

  • копію паспорта громадянина України;
  • письмову заяву про участь у конкурсі;
  • копію трудової книжки;
  • копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати  додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня тощо.

На посаду Директора призначається особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше п’яти років, досвід впровадження інновацій, педагогічних новацій і технологій у системі освіти, у тому числі інформаційно-комунікаційних, організаційні здібності.

Документи подають особисто або поштою з 14 серпня 2020 року по 27 серпня 2020 року з 8.00 до 17.00 (п’ятниця – з 8.00. до 16.00) до Новослобідської сільської ради: вул. Першотравнева, будинок 3, с. Нова Слобода, Путивльський район, Сумська область.

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється державною мовою за результатами перевірки на знання чинного законодавства у тому числі у сфері професійного розвитку педагогічних працівників закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти, інклюзивно-ресурсних та міжшкільних ресурсних центрів, знання основ управління діяльністю освітніх закладів та проведення співбесіди.

Місце та час проведення конкурсу: 28 серпня 2020 року 0 13.00 Новослобідська сільська рада, вул. Першотравнева, будинок 3, с. Нова Слобода, Путивльський район, Сумська область.

Уповноважена особа: Білокопитова Ганна Михайлівна

електронна пошта: org_nsloboda@ukr.net

Довідки за телефоном: 5-45-20.


« повернутися

Вхід для адміністратора