A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Організовуємо інклюзивне навчання

Дата: 23.09.2019 14:21
Кількість переглядів: 147

19 вересня 2019 року на базі Інклюзивно-ресурсного центру відділу освіти Путивльської райдержадміністрації у  рамках угоди про співпрацю відбулася нарада-практикум  асистентів учителів та вчителів інклюзивних класів закладів загальної середньої освіти Новослобідської сільської ради.

Директор ІРЦ Тамара Кизенко ознайомила  присутніх з особливостями роботи асистента вчителя  та вчителя інклюзивного класу в 2019-2020 навчальному році. Докладно зупинилась   на вимогах до ведення  документації, презентувала зразки.

Практичний психолог ІРЦ Юлія Іванова розповіла про роль асистента вчителя інклюзивного класу в  роботі шкільної команди психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП.

Про основний документ в освітній траєкторії розвитку дитини, технологію складання Індивідуальної програми розвитку  на дитину з особливими освітніми потребами та джерела інформації для її складання розповіла вчитель-дефектолог ІРЦ  Олена Григор’єва.

Щодо адаптації та модифікації навчального матеріалу до особливих потреб дитини перед учасниками засідання виступила  вчитель-логопед ІРЦ Ольга Смілик.

Дуже змістовною та корисною була інформація, якою поділились працівники ІРЦ у рубриці “Запитуйте — відповідаємо”.

Учасникам засідання надані рекомендації, презентації та практичні поради.


« повернутися

Вхід для адміністратора