A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Консультпункт спеціалістів психологічної служби

Дата: 11.02.2021 14:41
Кількість переглядів: 126

11 лютого 2021 року консультантом КУ «Новослобідський ЦПРПП» Вікторією Маханьковою організовано та проведено консультпункт спеціалістів психологічної служби закладів освіти Новослобідської сільської ради на тему «Психолого-педагогічна характеристика учня: як скласти».

Психолого-педагогічна характеристика – важливий офіційний документ, що містить опис істотних характеристик, ознак та психологічних особливостей учня.

Спеціалістам психологічної служби закладів освіти часто надходить запит на діагностику дитини та подання результатів обстеження в різноманітні установи та служби. Оптимальним варіантом представлення результатів обстеження є саме психологічна характеристика. Вона може знадобитися у випадку переходу дитини до іншої школи, або для подання у якості рекомендації до секцій, військомату, ІРЦ тощо.

Під час засідання спеціалісти розібралися якою має бути характеристика, оскільки універсальна формула не зазначена у нормативно-правових документах, проте необхідно дотримуватися певної структури та логічної послідовності документа, аби зробити характеристику інформативною та зручною для використання та сприйняття. 


« повернутися

Вхід для адміністратора