A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

І- й спортивно-туристичний зліт Новослобідської сільської ради.

Дата: 21.11.2018 14:46
Кількість переглядів: 127

Наша перша ластівка: І- й спортивно-туристичний зліт Новослобідської сільської ради.
Вересень буде радувати українців не тільки теплою й сухою погодою, а й святами: День знань; День фізичної культури і спорту в Україні; Міжнародний день краси; День Батька; День партизанської слави України; Всесвітній день туризму та інші.
День фізичної культури і спорту та Всесвітній день туризму - унікальні свята. Адже немає людини, яка хоча б раз в житті не виступала в ролі спортсмена або туриста. Спорт допомагає людині бути в хорошій фізичній формі, а крім того він виховує характер та силу волі. Заняття спортом сприяють укріпленню здоров'я. Навіть проста зарядка вранці під улюблену музику заряджає енергією на весь день. Крім насолоди та фізичного здоров'я, заняття спортом подарують нові знайомства з цікавими людьми, знайти друзів, які будуть розділяти твої вподобання, з ким можна розмовляти та ділитися враженнями.
А хто не мріяв вирушати вивчати нові континенти, країни і міста на поїзді, літаку або круїзному лайнері. Хтось на власному автомобілі, на велосипеді або пішки з картою доріг, наметом і гітарою мандрує лісами і горами рідної країни. Всіх цих людей об'єднує одне бажання - осягати нові горизонти, відчути радість власних досягнень.
То ж активісти сільської ради запропонували провести І-й спортивно-туристичний зліт Новослобідської ОТГ. Усі з нетерпінням чекали цього дня аби продемонструвати свої вміння, позмагатись у різноманітних конкурсах та, головне, просто чудово провести час. І таке дійство відбулося 07 вересня 2018 року. 
З найщирішими вітаннями та побажаннями успіхів, наснаги в досягненні поставлених цілей до присутніх звернулась сільський голова Гаркавенко О.О.
Участь у змаганнях узяли п’ять команд: команда «Стрижі»Линівського старостинського округу, команда «Динаміт» Князівського старостинського округу, команда «Рицарі круглого столу» Новослобідського старостинського округу, «Юр’єве» Юр’ївського старостинського округу, «Адреналін» збірна команда апарату Новослобідської сільської ради.
Команди-учасники змагалися у 9-ти етапах змагань: «Візитка», «Туристична страва», «Розпилювання колоди», «Рубання дров», «Гирьовий спорт», «Вправа з колесом», «Метання гирі (довбні)», «Стрибки в мішках», «Перетягування канату».
Згідно з рішенням суддів та відповідно до протоколів змагань переможцями визнали і нагородили грамотами та кубками такі команди:
І місце - команда «Динаміт» Князівського старостинського округу – «Краща спортивна команда Новослобідської сільської ради 2018 року»; 
ІІ місце – команда «Юр’єве» Юр’ївського старостинського округу;
ІІІ місце – команда «Адреналін» збірна команда апарату 
Новослобідської сільської ради.
За зайняті І-ші місця у етапах змагань переможці нагороджені грамотами і подарунками:
- «Візитка» команда - «Рицарі круглого столу» Новослобідського старостинського округу;
- «Розпилювання колоди» - команда «Динаміт» Князівського старостинського округу (Овсянко Олександр, Божок Людмила);
- «Рубання дров»- команда «Юр’єве» Юр’ївського старостинського
округу (Гудов Віталій);
- «Гирьовий спорт» - команда «Динаміт» Князівського старостинського округу (Юрченко Максим), команда «Стрижі» Линівського старостинського округу (Щербаков Анатолій);
- «Вправа з колесом» - команда «Юр’єве» Юр’ївського старостинського округу (Яснолобов Максим);
- «Метання гирі (довбні)» - команда «Динаміт» Князівського старостинського округу (Юрченко Максим);
- «Стрибки в мішках» - команда «Адреналін» збірну команду апарату Новослобідської сільської ради (Маханькова Вікторія, Паншина Оксана);
- «Перетягування канату» - команда «Стрижі» Линівського старостинського округу;
- «Туристична страва» - кожної команди вийшла смачною та привабливою, за що всі команди отримали перше місце!
Початок був чудовий, усі задоволені, не можна сказати, що є переможці й переможені. Тож бажаємо всім набиратися сили для участі у турнірі через рік!


« повернутися

Вхід для адміністратора