A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Профілактика професійного вигорання педагогів громади

Дата: 10.03.2020 14:55
Кількість переглядів: 162

Тема професійного вигорання педагогічних працівників ніколи не втрачала своєї актуальності, а на часі докорінного реформування освітньої системи постала дуже гостро. Учителі щодня стикаються з високою емоційною напругою, фізичною втомою, стресом. Сучасний педагог має вирішувати завдання, що вимагають серйозних професійних зусиль. Це освоєння оновленого змісту навчальних програм, нових ефективних форм і методів викладання, пошуки найкращих шляхів впливу на особистість дитини для її виховання. 

Як себе захистити, як боротися з вигоранням та опанувати ефективні навички самодопомоги педагоги Новослобідського НВК зрозуміли під час психологічного тренінгу, який провели завідувач методичним кабінетом та методист методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради 4 березня 2020 року.

Під час заняття учасники ознайомилися з поняттям професійного вигорання, його симптомами, етапами формування, причинами виникнення та засобами профілактики, мали змогу зрозуміти особливості власного сприйняття життєвих ситуацій, формували адекватне ставлення до професійних і життєвих труднощів та оволоділи навичками саморегуляції емоційного стану.

  


« повернутися

Вхід для адміністратора