A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Запрошуємо пройти онлайн-курс "Академічна доброчесність для вчителів"

Дата: 21.12.2019 15:24
Кількість переглядів: 170

Стаття 42 п. 1. Закону України «Про освіту» визначає що «Академічна доброчесність - це сукупність етичних принципів та визначених законом правил, якими мають керуватися учасники освітнього процесу під час навчання, викладання та провадження наукової (творчої) діяльності з метою забезпечення довіри до результатів навчання та/або наукових (творчих) досягнень».

У рамках участі у заходах, які проводилися у рамках Всеукраїнського тижня права методисти методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради пройшли онлайн-курс "Академічна доброчесність для вчителів", який розміщено на платформі EdEra.

У курсі розглядається поняття «академічна доброчесність» та зосереджено увагу на тому, як вчитель чи вчителька 8-11 класів може сприяти формуванню культури академічної доброчесності в учнів. Матеріали, що пропонує курс можуть бути використаними  як педагогами у роботі з учнями, так і методистами під час здійснення методичної роботи з педагогами.

Рекомендуємо усім педагогам пройти даний курс з метою попередження випадків академічної недоброчесності в освітньому процесі.

Зареєструватися можна за посиланням:

https://courses.ed-era.com/courses/course-v1:AmericanCouncils+AcIn101+AcIn2019/about


« повернутися

Вхід для адміністратора