A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Князівський НВК отримав новенький шкільний автобус

Дата: 26.11.2019 15:53
Кількість переглядів: 150

Сьогодні, 26 листопада 2019 року, у Князівському НВК Новослобідської сільської ради, радісна подія – шкільна громада отримала новенький шкільний автобус. На подвір’ї школи, поряд з новим автобусом, відбулася святкова лінійка. Урочистість розпочали з привітання усіх присутніх із особливим святом – врученням цінного подарунка школі.
Вручити подарунок до освітнього закладу завітав депутат Сумської обласної ради Ільченко Микола Степанович.
Усі, щиро привітали педагогічний та учнівський колективи школи зі знаковою подією у їх шкільному житті, зазначивши, що новий шкільний автобус буде підвозити школярів не лише щоденно на заняття, а й на олімпіади, конкурси, екскурсії усіх дітей громади. Побажали дітям успіхів у навчанні та відмітили, що найкращим подарунком для влади будуть їхні гарні здобутки та відзнаки.
В свою чергу, директор школи Роман Ольховик, від імені усієї шкільної родини – дітей, педагогів, батьків, подякував усім, хто долучився до придбання автобуса, за чудовий подарунок школі. Потреба у шкільному автобусі у Князівському НВК назрівала давно, адже тут навчаються діти із семи сіл, за різним напрямком підвезення. Відстань до школи, наприклад, із Чаплищь, вимірюється кілометрами, тому добиратися, а ще, коли – негода, непросто. Тож за клопотанням сільської ради та розуміння обласної влади, школярі отримали новенький автобус. Його придбали на умовах співфінансування обласної і місцевої влади. З напутніми словами виступив настоятель храму ікони Почаївської Божої матері, який і освятив подарунок.
Після перерізання символічної стрічки, діти з радістю проїхалися новеньким автобусом вулицями села.

Дійсно, сьогодні відбулося не просто вручення автобуса. Адже він – це перш за все безпека дітей у дорозі до школи, спокій батьків, і, звичайно, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного школяра, який проживає у сільській місцевості.
І на останок, хочется додати, що це не останнє придбання, бо наш автопарк потребує оновлення. Працюємо для дітей разом!


« повернутися

Вхід для адміністратора