A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Вітаємо переможців!!!

Дата: 26.02.2020 16:13
Кількість переглядів: 143

Військово-спортивне багатоборство - це не просто вид спорту, це всебічний і гармонійний розвиток особистості, зміцнення здоров'я, формування бажання вести здоровий спосіб життя, виховання у дітей та молоді традиційних національно-патріотичних та військово-патріотичних цінностей.

         21.02.2020 - 22.02.2020 у місті Глухів відбулися змагання національного рівня, кубок України серед дорослих з військово-спортивного багатоборства пам’яті героя України генерала Сергія Кульчицького. Організаторами змагань виступила громадська організація - Глухівський військово-патріотичний клуб "Мужність".

         Видовищні бої проходили в спортивному залі Глухівського національного педагогічного університету імені О. Довженка.

         У розділі "Бойове двоборство" (стрільба та всестильовий бій) взяли участь два спортсмени мешканці с. Юр'єве (Новослобідська ОТГ) Юрій Тимошенко, вчитель з фізичного виховання Юр'ївського НВК, та Микола Гаврилов, які займаються у тренера Олександра Борисовича Набоки.

         За результатами змагань Юрій Тимошенко (вагова категорія 90  кг+) посів І місце, Микола Гаврилов (вагова категорія 70 кг) - ІІІ місце.

         Від Глухівського клубу "Мужність" виступав випускник Юр'ївського НВК  Ковальов Денис і посів ІІ місце (у ваговій категорії 65 кг) програвши у фіналі "бронзовому" призеру чемпіонату миру за кількістю очок.


« повернутися

Вхід для адміністратора