A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Методичний стартап: навчання шкільним предметам у 2019-2020 н.р.

Дата: 23.08.2019 16:32
Кількість переглядів: 138

У рамках заходів з підготовки до нового навчального року 22.08.2019 на базі Князівського НВК для педагогів Новослобідської сільської ради відбувся «Методичний стартап».

Педагоги відвідали онлайн «Методичний стартап: навчання шкільним предметам у 2019-2020 н.р.» у формі вебінару, який підготували та провели методисти Сумського ОІППО. Із задоволенням наші вчителі відвідали, також, майстер-класи за напрямками: «Критичне мислення», «Культура добросусідства», «Вирішення конфліктів мирним шляхом» та «Робота з інтерактивною дошкою», які для них провели Соколова О.І., Бурсов В.С., Андрєєва Т.В., Дадикін С.І., Ліфер Г.М., Москальова Н.М. Протягом дня вчителі отримали методичні рекомендації з викладання предметів у новому навчальному році, відпрацювали практичні вправи з розвитку критичного мислення, розглянули способи розв’язання конфліктів шляхом медіації та отримали навички роботи на сучасному інтерактивному обладнанні.

Завершенням стартапу стала колективна робота по моніторингу готовності педагогів громади до інноваційної діяльності (Маханькова В.В.) та інтерактивна гра «Хто кращий?» (Сахно О.І.)

Під час рефлексії учасники заходу мали змогу поділилися своїми враженнями, емоціями та обмінятися досвідом.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора