A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Навчальний візит освітян до м. Суми

Дата: 31.10.2019 16:39
Кількість переглядів: 128

24 жовтня 2019 року адміністрації закладів освіти та педагоги початкових класів громади відвідали Сумську спеціалізовану школу I ступеня № 30 "Унікум" – одну з небагатьох шкіл міста Суми з поглибленим вивченням англійської мови. Для ознайомлення з досвідом роботи, інноваційними навчальними програмами, різноманітними підходами до навчання дітей.

Підопригора Наталія Олександрівна, заступник директора з навчально-виховної роботи розповіла про історію становлення школи, презентувала сучасний стиль освітнього закладу. Повідомила, що навчання здійснюється за педагогічною технологією "Росток", що дає можливість в подальшому навчатися у спеціалізованих школах та гімназіях. Делегацію вразило, що учні школи “Унікум” разом з керівником гуртка журналістики Л. Говійною у 2017 році створили легенду, а у 2019 на її основі зняли фільм «Олександр Заступник Сумський»! Діти, які долучилися до створення книги та фільму були нагороджені грамотами Сумського міського голови, а школа “Унікум” була відзначена за вагомий внесок у національно-патріотичному вихованні та у вихованні справжніх патріотів нашої держави!

Морозова Ольга Григорівна – заступник директора з НВР у своїй промові ознайомила із проектами в яких беруть участь вчителі та учні, розкрила особливості навчання у спеціалізованій школі з поглибленим вивченням англійської мови.

Педагогів вразили організація виховного процесу, сучасний дизайн закладу, кабінет практичного психолога, оснащення навчальних класів та куточки рекреації для дітей.

Завдяки організаторам, адміністрації та працівникам сучасної школи «Унікум» поїздка виявилась надзвичайно цікавою, плідною та насиченою для її учасників. Хочеться ще раз подякувати приймаючій стороні та побажати процвітання, подальшого розвитку та творчої наснаги на нелегкому шляху навчання та виховання підростаючого покоління.


« повернутися

Вхід для адміністратора