A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

«Учитель року – 2020»

Дата: 21.11.2019 16:54
Кількість переглядів: 135

             У народі кажуть: «Учителем школа стоїть». Ці слова, краще за інші відображають роль учителя в житті школи. Саме від учителя залежить майбутнє кожної дитини.

           Щороку в листопаді місяці проходить зональний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року». У цьому році цей конкурс відбувається за 5 номінаціями: «Зарубіжна література», «Історія», «Образотворче мистецтво», «Хімія» та «Початкова освіта». Відповідно до Положення про цей конкурс першим туром є зональний. Зони визначаються за наказом Департаменту освіти і науки.

      20-21 листопада І (зональний) тур в номінації «Початкова освіта» відбувся на базі для вчителів початкових класів Новослобідської сільської ради та Путивльського району проходив на базі Путивльської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім. Радіка Руднєва. Нашу громаду на конкурсі представляла Зюзько О.О., учитель початкових класів Новослобідського НВК. Хоча вона не здобула перемогу, проте склала гідну конкуренцію іншим конкурсанткам.

         Ми вітаємо її із участю у такому престижному конкурсі і бажаємо творчого натхнення, веселих і гарних учнів, подальшого професійного зростання.  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора