A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Майстер клас для спеціалістів психологічної служби

Дата: 27.05.2021 08:51
Кількість переглядів: 135

«Якщо у вас є яблуко і у мене є яблуко,

і ми обміняємося цими яблуками, то у вас

і у мене залишиться по одному яблуку.

А якщо у вас є ідея і у мене є ідея,

і ми обміняємося ними, то у

кожного з нас буде по дві ідеї»

Джордж Бернард Шоу, англійський драматург і романіст (1856–1950)

21 травня 2021 року КУ «Новослобідський ЦПРПП» було організовано та проведено майстер-клас для спеціалістів психологічної служби громади.

Під час заходу консультант центру Вікторія Маханькова ознайомила учасників зі старовинною китайською головоломкою – танграм, яка розвиває розумові і творчі здібності людини, просторову уяву, комбінаторні здібності, логічне мислення, кмітливість та дрібну моторику рук. Провела пізнавальну гру – абетка вічних цінностей, що знайомить із найважливішими сенсами у житті.

Практичний психолог Мазівського НВК Аліна Чапліна презентувала пальчиковий твістер, для розвитку дрібної моторики рук та асоціативну гру діксіт.

Учасники мали змогу спробувати свої сили у використанні практичних інструментів спеціалістів психологічної служби та власноруч створили танграм, абетку вічних цінностей, картки «Мій настрій», пальчиковий твістер. Отримали необхідні матеріали та інструменти для використання у роботі практичного психолога та соціального педагога з учасниками освітнього процесу.


« повернутися

Вхід для адміністратора