A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Серпневий хакатон «Новий навчальний рік: нові можливості для навчання»

Дата: 01.09.2021 09:31
Кількість переглядів: 107

Згідно з усталеними традиціями та відповідно до плану роботи КУ «Новослобідський центр професійного розвитку педагогічних працівників» на 2021 рік, 27 серпня на базі Новослобідського НВК відбувся серпневий хакатон «Новий навчальний рік: нові можливості для навчання» у формі майстер-класів, під час якого кожен освітній заклад громади презентував результати роботи за минулий рік.

До хакатону долучилися 70 педагогів закладів громади. Захід був динамічним та цікавим, кожен педагогічний колектив відвідав майстер-класи колег із сусідніх шкіл на теми: «Інформаційно-комунікаційні технології, як засіб розвитку особистості вчителя і учня в умовах реформування освіти», «Впровадження інноваційних технологій в освітній процес з метою підвищення ефективності праці вчителів та формування життєвих компетентностей учнів», «Ефективні форми та методи роботи в умовах малокомплектної школи», «Формування ключових компетентностей учнів як ціннісних орієнтацій навчальної діяльності та виховної взаємодії вчителя і учня».

Під час заходу педагоги поділилися власними напрацюваннями, методичними родзинками та інструментами практичної діяльності. Дякуємо всім хто долучився до заходу, і учасникам, і, особливо, тренерам майстер-класів! Бажаємо всім гарного навчального року, творчого натхнення та нових звершень.


« повернутися

Вхід для адміністратора