A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Підготовка базової школи до впровадження Державного стандарту базової школи. Планування роботи на 2021/2022 навчальний рік

Дата: 08.09.2021 14:44
Кількість переглядів: 138

 2021/2022 навчальний рік – особливий. Це рік закінчення переходу початкової школи на стандарти НУШ та підведення підсумків цього етапу. Це рік підготовки учителів базової ланки школи до впровадження нового Державного стандарту, що повністю відповідає вимогам НУШ.

Плануванню роботи з підготовки педагогів базової школи до впровадження Державного стандарту базової школи була присвячена групова консультація для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти Новослобідської об’єднаної громади, що відбулася 8 вересня 2021 року, яку провели працівники Новослобідського ЦПРПП .

Під час заходу заступники директорів  визначили ролі вчителя у створенні нової української школа, обговорили можливості для реалізації поставлених завдань та проблеми, які необхідно подолати, розробили заходи з підготовки вчителя базової школи до роботи в умовах НУШ. У ході консультації учасники отримали практичні поради для планування роботи з педагогами та інформаційні матеріали. Працівниками центру порфрозвитку було презентовано програму локального проєкту для педагогів громади «Учу навчаючись».

У підсумку консультації учасники зазначили що, якщо ми хочемо змінити школу, то повинні постійно працювати на її змінами.

  


« повернутися

Вхід для адміністратора