A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Серпнева конференція педагогічних працівників

Дата: 28.08.2020 17:32
Кількість переглядів: 154

28 серпня 2020 року відбулася нарада педагогічних працівників Новослобідської сільської ради. Це особлива педагогічна традиція, зігріта теплом останніх літніх днів і любов’ю до професії, на якій підводяться підсумки минулого навчального року, визначаються пріоритетні напрямки діяльності та завдання на перспективу. Це час відліку нових справ, нового витка життя в освіті, що знаменує початок шкільного марафону довжиною ще в один рік. Вона наближає один із найважливіших днів у році – свято, з якого і починається для кожного наступного покоління дорога в Світ Знань.

У роботі наради, що проходила з урахуванням усіх протиепідемічних заходів, взяли участь керівники закладів загальної середньої освіти, їх заступники, представники педагогічних колективів, сільський голова Гаркавенко Ольга Олександрівна та Козел Василь Петрович, завідуючий відділенням Путивльського районного лабораторного відділення. Педагогічні працівники, що не були запрошені на нараду мали змогу переглядати її онлайн за допомогою відеоконференції Zoom.

Минулий навчальний рік став для усіх нас роком випробувань своїх знань, сил та професійної компетентності. У 2020-му весь світ ніби тимчасово опинився в тестовому режимі одного з антиутопічних сценаріїв майбутнього. Все, що не можна було відкласти або призупинити, довелося міняти: робочий графік, дозвілля, шкільні заняття. Та початок 2020-2021 навчального року є не менш складним. Тому ми маємо створити найкращі, безпечні умови для навчання та виховання підростаючого покоління у закладах освіти громади, про що і вели мову гості та виступаючі на нараді.

Так, голова громади, Ольга Олександрівна Гаркавенко привітала педагогічних працівників з початком навчального року, подякувала за плідну роботу у минулому навчальному році та побажала успіхів у реалізації всіх завдань поставлених на цей рік.

Василь Петрович Козел, завідуючий відділенням Путивльського районного лабораторного відділення розповів педагогам як побудувати освітній процес так, щоб усі карантини обійшли стороною.

Тетяна Михайлівна Чернякова, підвела підсумки минулого року та намітила основні завдання на новий навчальний рік. Ознайомила з тезами доповіді начальника відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Сьогодні до нового навчального року педагоги усієї країни готують змішані онлайн-курси та офлайн-програми навчання, а частина закладів освіти переходять на повністю віддалений режим. Учитель фізики та математики Новослобідського НВК Іван Петрович Гридін ознайомив присутніх з системами відеконференцзв’язку, електронними освітніми платформами, книгами, посібниками, підручниками, а також іншими додатками, що допомагають у навчанні під час карантину.

Підвищується роль психологічної служби в здійсненні освітнього процесу під час навчання в умовах пандемії та адаптивного карантину  про що повідомила Вікторія Вікторівна Маханькова, методист методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради.

Оксана Іванівна Сахно, завідувач методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради наголосила про забезпечення освітнього процесу в період адаптивного карантину та особисту відповідальність кожного.

Перед початком навчального року хочеться побажати всім учасникам освітнього процесу нових відкриттів, радісних почуттів та щасливих випадків. Щоб кожен урок проходив цікаво та незабутньо! Будьте здорові!


« повернутися

Вхід для адміністратора