A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Вчимося працювати по новому. Інструменти критичного мислення.

Дата: 10.04.2019 22:02
Кількість переглядів: 169

«Не достатньо мати гарний розум, головне – правильно його використовувати» - говорив Р. Декарт. Ці слова визначного математика стали лейтмотивом тренінгу, який для педагогів Князівського НВК 10 квітня провели працівники методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради Сахно О.І. та  Маханькова В.В.

Протягом усього тренінгу через використання різноманітних вправ учасники заходу практично познайомилися із особливостями Z-покоління, основами технології критичного мислення. Цікавими для присутніх стали можливості використання різноманітних вправ із нейробіки та критичного мислення та їх вплив на розвиток мислительних процесів дітей. Активними  педагоги були під час виконання вправ «Пазли», «Звучить як… Виглядає як», «Входження в картину», «Читання з позначками» тощо. Учасники отримали відповіді на свої питання та визначили для себе шляхи впровадження технології критичного мислення на своїх предметах.

Одне китайське прислів’я говорить: «Скажи мені – і я забуду, покажи мені – і я запам’ятаю, дозволь мені діяти самому – і я навчуся». Навчити дитину мислити самостійно, зважувати, приймати та брати  відповідальність за свої думки й рішення – чи ж не це є одним з найважливіших завдань вчителя?! Педагоги впевнені – так!

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора