A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Новини

Заклади освіти і культури доєднались до відзначення Дня єднання в Україні

Відповідно до УКАЗУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №53/2022 «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» усі заклади освіти та культури Новослобідської сільської ради долучились до проведення Дня єднання.

09:28 17.02.2022

Формування інформаційної компетентності учнів на уроках історії та правознавства

Сьогодні ми живемо в часи інформаційного суспільства. Інформацію ми отримуємо із різних джерел: газет, телебачення, книжок, Інтернету. Все більше і більше вона відіграє роль у нашому житті. Та чи вся інформація, яку ми знаходимо правдива? Як працювати з інформацією так, щоб не попастися на фейк та неправдиву інформацію? Особливо це стосується уроків історії та правознавства.

10:43 11.02.2022

Всеукраїнський онлайн-флешмоб освітян до Дня безпечного інтернету

8 лютого 2022 року відбувся «Всеукраїнський онлайн-флешмоб освітян до Дня безпечного інтернету», серед учасників якого був і Новослобідський центр професійного розвитку педагогічних працівників. Ця безпрецедентна подія об'єднала освітян усієї України.

09:28 09.02.2022

УВАГА! КОНКУРС!

 Керуючись рішеннями сесії тридцять дев’ятої сесії Новослобідської сільської ради сьомого скликання від 14.08.2020  «Про створення Комунальної установи «Новослобідський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Новослобідської сільської ради» та на виконання розпорядження сільського голови оголошується  конкурс на заміщення вакантної посади консультанта Комунальної установи «Новослобідський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Новослобідської сільської ради Конотопського району Сумської області:

08:31 04.02.2022

Вхід для адміністратора