A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Новини

З Міжнародним днем освіти

У 2018 році Генасамблеєю ООН проголошено, що 24 січня відзначатиметься  Міжнародний день освіти. І хоч увесь  світ відзначає його лише декілька років, однак це дійсно особлива нагода згадати, що освіта є важливим рушієм розвитку особистості, фундаментом економіки країни. Це свято- ще одна нагода привітати усіх освітян громади, подякувати за невтомну працю і відданість професії. Завдяки вашій роботі, глибоким знанням, терпінню підростаюче покоління відкриває нові горизонти, реалізує себе у необхідних для суспільства професіях. Немає жодної людини, яка б сьогодні не була пов’язана з освітою, яка б не отримувала знання в закладі, тому це свято є дійсно всесвітнім і стосується кожної людини. Тож, зі святом не тільки освітянських працівників, а й усіх жителів громади!

12:33 24.01.2022

Учителі фізичної культури обговорили формування фізичних якостей та рухових здібностей на уроках фізичної культури в умовах реформування освіти

Сьогодні основною метою навчального предмета «Фізична культура» є: формування в учнів стійкої мотивації щодо збереження свого здоров’я, фізичного розвитку та фізичної підготовки; гармонійний розвиток природних здібностей та психічних якостей; використання засобів фізичного виховання в організації здорового способу життя. У сучасній школі фізичне виховання розглядають як важливий засіб фізичного, соціального та духовного розвитку учнівської молоді.

09:02 20.01.2022

Супервізія як форма допомоги та підтримки педагогів

Відомо, що для впровадження будь-яких змін чи реформ в освіті необхідно  забезпечити  підтримку для педагогів у цьому процесі.  У  всьому  світі таку підтримку надають більш досвідчені педагоги-ментори, наставники, супервізори тощо.

15:55 12.01.2022

Сертифікація 2022

4 січня 2022 року у МОН підписано наказ «Про деякі питання проведення сертифікації в 2022 році»

15:48 11.01.2022

Нова українська школа: переходимо на новий рівень

Із 1 вересня 2022 року заклади загальної середньої освіти розпочнуть навчання учнів 5 класів за новими програмами НУШ. Процес підготовки освітніх закладів та педагогів базової школи до роботи в нових умовах в Новослобідській громаді розпочався ще влітку 2021 року.

13:29 05.01.2022

Формуємо кадрову політику у закладі освіти

 Як сформувати ефективну команду? Як підвищити ефективність роботи освітнього закладу? Як побудувати дієву систему роботи з колективом? Ці та інші питання були розглянуті під час проведення онлайн-студії «Кадрова політика в освітньому закладі» для керівників освітніх установ Новослобідської територіальної громади.

09:25 29.12.2021

Формувальне оцінювання: що і як оцінюємо в НУШ?

 Сьогодні упровадження Концепції «Нова українська школа» та нового Державного стандарту початкової та базової освіти, в основі яких лежить компетентнісний підхід, спрямовано на формування ключових компетентностей і способів діяльності, що висуває нові вимоги до результативності навчання, та,  зі свого боку, сприяє зміні підходів до оцінювання учнів. У центрі уваги нової школи стоїть дитини, її навчальний поступ. Реформування освіти на засадах Нової української школи вимагає нової методології оцінювання, що є засобом управління якістю освітнього результату учнів, і зосереджене на перевірці рівня сформованості очікуваних результатів, умінь і способів діяльності.

11:55 23.12.2021

Опитування молоді щодо стану молодіжної політики

З метою розбудови ефективної молодіжної політики та здійснення якісної молодіжної роботи, які б базувалися на безпосередніх потребах молоді, управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації у співпраці з фахівцями Державного інституту молодіжної та сімейної політики та тренерами програми «Молодіжний працівник» проводить  опитування щодо інтересів та потреб молоді Сумської області.

15:29 03.12.2021

Громадська організація "Глобал Офіс" запрошує на онлайн-заходи приурочені до Міжнародного дня волонтерства

Організація "Глобал Офіс" вже протягом 6 років впроваджує найбільшу освітню волонтерьску програму в Східній Європі-Go Camp, в якій волонтери з усієї планети навчають школярів іноземним мовам та відкривають світ для дітей з різних куточків України. 

09:57 01.12.2021

Вхід для адміністратора