A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Новини

15 вересня відбувся інформаційно-методичний семінар вихователів дошкіних груп

      Впровадження інклюзивної форми навчання та виховання в закладі дошкільної освіти - це крок на зустріч дитині, це нові підходи до навчання дітей з особливими освітніми потребами: не дитина повинна підлаштовуватися під загальну систему навчання і виховання, а саму систему слід спрямовувати на задоволення потреб та інтересів кожної окремої дитини.

14:47 15.09.2021

Консультуємо, допомагаємо, супроводжуємо

Зовсім недавно розпочався новий навчальний рік. Ще один рік освітні заклади організовують свою роботу з урахуванням епідемічної ситуації в регіоні та дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів. А це означає виважений підхід до організації освітнього процесу для дітей усіх вікових та соціальних категорій.

09:40 15.09.2021

Спортивно-туристичний зліт до Дня фізичної культури і спорту України

Свято День фізичної культури і спорту в Україні відзначається в другу суботу вересня. Офіційно засновано в 1994 році. Сьогодні це свято відзначили і у нашій Новослобідській громаді. У мальовничому куточку на березі річки Сейм у селі Манухівка зібралися 9 команд зі старостинських округів громади та збірна команда від працівників служб.

10:04 13.09.2021

Підготовка базової школи до впровадження Державного стандарту базової школи. Планування роботи на 2021/2022 навчальний рік

 2021/2022 навчальний рік – особливий. Це рік закінчення переходу початкової школи на стандарти НУШ та підведення підсумків цього етапу. Це рік підготовки учителів базової ланки школи до впровадження нового Державного стандарту, що повністю відповідає вимогам НУШ.

14:44 08.09.2021

В с. Манухівка проведений турнір з волейболу

В змаганнях приймали участь 6 команд. Перед початком змагань Новослобідський сільський голова Гаркавенко Ольга Олександрівна поздоровила учасників з Днем Державного Прапору та наступаючим Днем Незалежності України. Змагання пройшли в рівній боротьбі, за результатами якої перемогу здобула команда Юр'єве, 2 місце зайняла команда Нова Слобода, третє - Князівка, які були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Але й команди, що не вибороли призові місця не залишились без нагород. Після змагань всіх учасників чекала смачна уха, яка була приготована мешканцями Манухівського старостинського округу. Сподіваємося цей турнір стане традиційним!

15:40 30.08.2021

Обговорюємо діяльність центрів професійного розвитку у 2021/2022 навчальному році

Серпень для освітян завжди  залишається важливим місяцем. Це місяць, який визначає напрями роботи протягом навчального року, основні завдання для освітян. Значущим цей місяць є і для працівників центрів професійного розвитку. Бо саме на серпень припадає більша частина роботи щодо консультування педагогів з питань їх професійного росту.

09:56 11.08.2021

Урядом затвержено Декларацію про безпеку шкіл

Як повідомляє МОН України на своєму сайті, Кабінет Міністрів затвердив план заходів щодо реалізації Декларації про безпеку шкіл. Відповідне рішення Уряд ухвалив  4 серпня 2021 року.

10:45 05.08.2021

Вхід для адміністратора