A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Новини

ОРГАНІЗОВУЄМО ПРОСТІР НАВЧАЛЬНОЇ ВЗАЄМОДІЇ НА PADLET

Цифрові інструменти організації зворотного зв’язку є важливим елементом курсу змішаного навчання, з-поміж яких достойне місце займають онлайнові дошки. Padlet – це один із найпопулярніших сервісів для створення таких онлайн просторів співпраці та взаємодії.

14:41 18.12.2020

Формування безпечного освітнього середовища у закладі освіти

Що таке безпечне освітнє середовище, які його складові, ознаки та принципи? Як створити й упровадити у закладі освіти. Ці та інші питання розглянули педагогічні працівники громади 11 грудня 2020 року на вебінарі "Формування безпечного освітнього середовища у закладі освіти", що був проведений працівниками КУ "Новослобідський ЦПРПП". Кожен по-своєму уявляє ідеальну школу та її складові. Однак усі сходяться на тому, що здорове й безпечне освітнє середовище школи є основою якісної освіти. Логічно, що виникає потреба створити безпечний освітній простір у закладах освіти, щоб захистити, убезпечити, запобігти негативним наслідкам впливу, різним видам насильства, булінгу, кібербулінгу.

09:36 14.12.2020

Як у школі сформувати систему забезпечення якості освіти: теорія та практика

Міністерство освіти і науки спільно з Державною службою якості освіти розробили методичні рекомендації з питань формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах загальної середньої освіти. Рекомендації оприлюднено на сайті МОН  30 листопада 2020 року.

13:39 11.12.2020

Планове обстеження

З метою дотримання законодавства щодо функціонування дошкільної групи та організації харчування 01.12.2020 здійснювалось планове обстеження Новослобідського навчально-виховного комплексу: загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів-дошкільного навчального закладу Новослобідської сільської ради Путивльського району Сумської області Путивльським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області.

15:15 02.12.2020

Громадське обговорення проєкту Положення про педагогічну інтернатуру

 Міністерством освіти і науки розроблено проєкт Положення про педагогічну інтернатуру, яким визначено механізм супроводу вчителів, яких вперше призначено на посаду педагогічного працівника.

14:17 02.12.2020

Вхід для адміністратора