A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Новини

У співпраці із науковцями

Сьогодні, коли освіта працює в умовах пандемії, як ніколи, важливою є тісна співпраця усіх ланок освіти.

09:23 27.11.2020

Працюємо за запитом

В умовах карантину, під час дистанційного та змішаного навчання все більшої актуальності набувають такі форми організації освітнього процесу в освітніх закладах, як відео-уроки, вебінари та веб-конференції. Одна з програм, що забезпечує можливості для організації онлайн-навчання та має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, є безкоштовною та дозволяє проводити 40-хвилинні конференції за участі до 100 учасників є програма ZOOM.

10:23 25.11.2020

Підведено підсумки першого (зонального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021»

 «Навчати означає двічі вчитися» - говорив Жозеф Жубер. Ці слова французького письменника-мораліста минулого тижня стали дуже актуальними для наших учителів. Сьогодні, коли в умовах пандемії педагоги всього світу шукають нові форми організації освітнього процесу, освітні заклади України освоюють технології дистанційного навчання. А це означає – самоосвіта  та самовдосконалення самого педагога.

09:46 23.11.2020

Застосування інтернет-платформ для організації роботи закладу освіти в дистанційних умовах

Із набуттям чинності Положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти з’явилися нові можливості для дистанційного навчання учнів – як за дистанційною формою здобуття освіти, так і при використанні технологій дистанційного навчання в інших  формах здобуття освіти.

09:46 04.11.2020

Атестація - підведення підсумків роботи педагога за 5 років

 Кожні п’ять років педагоги підводять підсумки своєї роботи, свого професійного зростання та проходять атестацію. Цей процес відбувається через систему заходів, які спрямовані на всебічне комплексне оцінювання педагогічної діяльності, за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється чи підтверджується кваліфікаційна категорія, встановлюється педагогічне звання.

11:31 02.11.2020

Вхід для адміністратора