A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Новини

Семінар-практикум «Як переконати колег, що вчити сучасних дітей старими методами неможливо»

Відповідно до плану роботи методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради на базі Князівського навчально-виховного комплексу 11 грудня 2019 року відбувся семінар-практикум у форматі «світового кафе» за темою: Як переконати колег, що в освіті треба багато змінювати, що вчити сучасних дітей старими методами неможливо, який організували та провели завідувач (Сахно О.І.) та методист (Маханькова В.В.) методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту для педагогічних працівників даного закладу освіти.

11:29 12.12.2019

Психолого-методичний тренінг «Взаємини в системі «вчитель – учень»

            Відповідно до плану роботи методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради 4 грудня 2019 року на базі Новослобідського НВК для педагогічного колективу опорного закладу відбувся психолого-методичний тренінг «Взаємини в системі «вчитель – учень».

09:25 05.12.2019

Міжнародний день людей з інвалідністю

3 грудня – Міжнародний день людей з  інвалідністю. У сучасному суспільстві люди з інвалідністю досить часто бувають викреслені з життя суспільства. Діти і педагогічні працівники закладів освіти Новослобідської сільської ради проти дискримінації людей з інвалідністю. Тому у  закладах освіти Новослобідської громади до Дня людей з інвалідністю було проведено ряд заходів,  а саме: виховні години по класам  «Я такий, як ти», круглі столи для учнів середньої та старшої ланки «Рівний рівному», у шкільних бібліотеках було організовано виставки «Можливості обмежені,  а здібності безмежні», для учнів початкової школи було організовано перегляд тематичних відеороликів.

16:56 04.12.2019

Князівський НВК отримав новенький шкільний автобус

Сьогодні, 26 листопада 2019 року, у Князівському НВК Новослобідської сільської ради, радісна подія – шкільна громада отримала новенький шкільний автобус. На подвір’ї школи, поряд з новим автобусом, відбулася святкова лінійка. Урочистість розпочали з привітання усіх присутніх із особливим святом – врученням цінного подарунка школі. Вручити подарунок до освітнього закладу завітав депутат Сумської обласної ради Ільченко Микола Степанович. Усі, щиро привітали педагогічний та учнівський колективи школи зі знаковою подією у їх шкільному житті, зазначивши, що новий шкільний автобус буде підвозити школярів не лише щоденно на заняття, а й на олімпіади, конкурси, екскурсії усіх дітей громади. Побажали дітям успіхів у навчанні та відмітили, що найкращим подарунком для влади будуть їхні гарні здобутки та відзнаки. В свою чергу, директор школи Роман Ольховик, від імені усієї шкільної родини – дітей, педагогів, батьків, подякував усім, хто долучився до придбання автобуса, за чудовий подарунок школі. Потреба у шкільному автобусі у Князівському НВК назрівала давно, адже тут навчаються діти із семи сіл, за різним напрямком підвезення. Відстань до школи, наприклад, із Чаплищь, вимірюється кілометрами, тому добиратися, а ще, коли – негода, непросто. Тож за клопотанням сільської ради та розуміння обласної влади, школярі отримали новенький автобус. Його придбали на умовах співфінансування обласної і місцевої влади. З напутніми словами виступив настоятель храму ікони Почаївської Божої матері, який і освятив подарунок. Після перерізання символічної стрічки, діти з радістю проїхалися новеньким автобусом вулицями села.

15:53 26.11.2019

Вхід для адміністратора