A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Будуємо систему внутрішнього моніторингу якості освіти в закладі за сучасними вимогами

Дата: 04.03.2020 08:47
Кількість переглядів: 160

У час, коли відбувається розбудова Нової української школи, час, коли в заклади освіти входять нові технології навчання, особливої уваги потребує якість освітньої діяльності та якість освіти. Питанням розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти був присвячений обласний методичний порадник «Організація системи внутрішнього моніторингу якості освіти в закладі», який за ініціативи відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради та за участю керівників освітніх закладів Новослобідської сільської ради та Путивльського району, методистів районного методичного кабінету відділу освіти Путивльського району відбувся 3 березня 2020 року.

Із методичними порадами до директорів освітніх закладів завітали начальник Управління Державної служби якості освіти в Сумській області Рябуха А.П. та, методист з управлінської діяльності навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку СОІППО, тренер-експерт Перлик В.В.

Під час зустрічі Алла Рябуха розповіла про нормативно-правове забезпечення внутрішньої системи забезпечення якості освіти та надала консультації освітнім менеджерам.

Вікторія Перлик ознайомила з методикою оцінювання освітніх і управлінських процесів закладу загальної середньої освіти та надала практичні поради директорам з питань створення дієвої системи внутрішнього моніторингу якості освіти та якості освітньої діяльності. Під час обговорення учасники заходу визначили ефективні інструменти для здійснення моніторингу таких основних напрямків діяльності закладу загальної середньої освіти як:

• освітнє середовище закладу;

• діяльність педагогів;

• оцінювання навчальних здобутків учнів;

• управлінські процеси в закладі тощо.

Під час підведення підсумків усі учасники методичного порадника висловили слова вдячності Вікторії Володимирівні та Алі Петрівні за змістовні поради, Семененко Т.М., директору Путивльської спеціалізованої мистецької школи-інтернат Сумської обласної ради та колективу закладу за гарні умови для проведення заходу.

  


« повернутися

Вхід для адміністратора