A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Організація взаємодії дорослого з дитиною дошкільного віку

Дата: 29.03.2021 09:27
Кількість переглядів: 129

Про важливість дошкільної освіти для розвитку, виховання та подальшого навчання дітей говорили вихователі дошкільних груп закладів освіти Новослобідської сільської ради під час міжшкільного методичного об’єднання, проведеного в онлайн-форматі 26 березня 2021 року.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради Євгенія Ковалевська ознайомила зі змінами у нормативно-правових актах дошкільної освіти, для врахування всіх особливостей нових норм і вимог у своїй діяльності. Окрему увагу приділила освітнім програмам затвердженим Міністерством освіти і науки.

Про зміни у програмі «Впевнений старт» для дітей старшого дошкільного віку та розроблені освітні програми для дітей середнього та молодшого шкільного віку повідомила Тетяна Грідіна, керівник методичного об’єднання вихователів дошкільних груп, вихователь Новослобідського НВК.

Директор КУ «Новослобідський ЦПРПП» Оксана Сахно ознайомила з прогресивними концептуальними підходами, новими поглядами на роль дитини та педагога в освітньому процесі, формами організації дитячої життєдіяльності у дошкільному закладі.

Особливу увагу приділено питанню створення ефективної взаємодії вихователя з дитиною, щоб кожен вихованець максимально повно й психологічно благополучно проживав кожну годину перебування в закладі дошкільної освіти, яке висвітлила у своєму виступі консультант КУ «Новослобідський ЦПРПП» Вікторія Маханькова.


« повернутися

Вхід для адміністратора